Vepřové plněné kotlety

4 kotlety bez kosti

200 g Machland Kysaného zelí

1 mrkev

bylinky (hladkolistá petrželka, pažitka, libeček,...)

1 cibule

1 plechovka loupaných krájených rajčat

4 lžíce sójové omáčky

olej, pepř, sůl

 

Okapané Machland Kysané zelí překrájíme, promícháme s nastrouhanou mrkví a sekanými bylinkami. Kotlety jen mírně naklepeme a prořízneme v nich kapsu, naplníme zelnou směsí a sepneme kovovými jehlami nebo sešijeme. Osolíme a opepříme. Na oleji maso prudce osmahneme, vyjmeme a ve výpeku necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na kostičky. Vložíme i s masem do pekáčku, zalijeme rajčaty, trochou vody, sójovou omáčkou a pečeme doměkka. Dochutíme.  Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Vepřové plněné kotlety