Zpět k receptům

Paprikovo feferonkový salát

Ingredience:
3-4 ks Třešňové feferony Machland
2-3 ks Pfefferoni scharf Machland
200 g Paprika řezaná Machland
30 g Cibulky Machland
100 g sýr Gouda
1½ lžíce olivový olej
2 lžičky Worcestrová omáčka
½ lžičky cukr
1 lžíce petrželka
sůl, pepř

Postup:
Do hlubší mísy dáme okapanou papriku, překrájené feferony a cibulky. Dále přidáme nahrubo nastrouhaný sýr, přilijeme olivový olej a worcestrovou omáčku. Osladíme, přisypeme nakrájenou petrželku. Osolíme a opepříme. Vše důkladně promícháme. Můžeme ihned servírovat. Vhodný samostatně s čerstvým pečivem, ale i jako příloha k různým druhům masa. Tip: Pokud byste chtěli dosáhnout ještě pálivější varianty, lze nahradit cibulky produktem Machland Čertovy cibulky.